woensdag 3 maart 2010

Update – 3 maart

Vandaag heb ik de Orlando Flex Tickets Plus en de kaartjes voor Gatorland besteld. Niet bij de eerder genoemde Engelse site, want daar kon je als Nederlander ineens niet meer bestellen. Heel vreemd. Dan maar gewoon weer bij Undercover Tourist, net als twee jaar geleden. Het gaat heel gemakkelijk, want je bestelt de kaartjes en betaalt met je credit card (dat is dus een absolute noodzaak in Amerika) Na 10 of 12 dagen krijg je ze via de post thuisgestuurd. 

De kaartjes geven toegang tot Universal Studios, Islands of Adventure, Aquatica, Seaworld, Wet ‘n Wild, Busch Gardens en Universal City Walk. We mogen er vanaf de dag dat we het eerste park bezoeken, 14 dagen lang onbeperkt naar binnen.

Erik, onze 16 jarige zoon, is geslaagd voor zijn bromfietsrijbewijs en mag nu op zijn scooter rijden, wat hij natuurlijk ook veelvuldig doet. Hij heeft er veel bekijks mee, want vanwege het uiterlijk lijkt het een echte ‘Stage6’ scooter te zijn, die gruwelijk hard rijdt. Alleen die van Erik is gewoon standaard, dus loopt niet harder dan 50-60 km/u. Ik ben er zelf op de motor achteraan gegaan om te controleren of zijn tellertje de juiste snelheid aangeeft, maar dat klopt heel aardig. Vandaag was de tweede dag dat hij ermee naar school ging en prompt werd hij aangehouden door de politie. Die dachten vast een vette vis aan de haak te hebben geslagen, maar dat viel even tegen. Hij ging op de rollerbank en liep keurig…….standaard! :o)

5 opmerkingen:

  1. Dag Linda,

    Weer een deel af mbt de attractie kaartjes .
    Wel handig die flextickets .

    Das leuk voor jullie zoon kan hij meteen lekker op die mooie scooter rijden !!Gefeliciteerd van ons .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel! We hebben er veel zin in, maar dat zal voor jullie ook wel gelden. Door alle voorpret lijkt de vakantie veel langer te duren, vind je ook niet? :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja met zo,n vakantie ben je maanden bezig.
    Ik heb het nu wel zo,n beetje rond.
    Ietsjes meer dagen waar we adhoc kunnen beslissen of we niks doen of juist wel ..

    Ik heb een nieuwe teller geplaatst op ons blog, welke het aantal dagen laat zien ipv maanden. Oeps lijkt ineens veel langer lol.

    Het lijkt in ieder geval nog ver weg ...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Linda

    Ook wij gaan binnenkort de Flex bestellen, maar dan alleen voor IOA en Universal, ideaal via internet!

    Mooie scooter hoor!!
    Mijn zoon rijdt nu al bijna 1,5 jaar en heeft al heel wat reparatie's en vallen (met die gladheid) achter de rug, dus hopelijk blijft dat julie bespaard!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Marja,

    Ja, het gaat heel makkelijk en snel dat bestellen.
    Ik hoop dat we de sneeuw nu een beetje achter de rug hebben. Ik vind het zonder sneeuw al een eng idee dat hij op dat ding rijdt, maar met gladheid lijkt het me helemaal niks. Gelukkig wordt het gauw voorjaar! Kan hij eerst een beetje ervaring opdoen voordat hij met gladheid te maken krijgt :o)

    BeantwoordenVerwijderen