zaterdag 6 februari 2010

Nieuw reisschema – 6 februari

Omdat ik dus weer een aantal leuke dingen las over St. Pete’s Beach en Clearwater Beach en ik er de vorige keer eigenlijk ook al heen had willen gaan, maar er vanwege tijdgebrek niet aan toegekomen ben, heb ik ons reisschema een beetje aangepast. Natuurlijk klopte het vorige ook al niet meer, omdat alles een dag verschoven is, dus hoog tijd voor een nieuw schema:

 

Donderdag 5 augustus: vertrek om 14.10 uur vanaf Schiphol met Martinair vlucht MP635. Aankomst Orlando (MCO) om 17.55 uur plaatselijke tijd.

Vrijdag 6 augustus: bijkomen en boodschappen doen.

Zaterdag 7 augustus: nog geen plannen

Zondag 8 augustus: Universal Studios/Islands of Adventure. We kopen de Flex Tickets Plus, waarmee we o.a. gedurende 14 dagen naar de Universal Studios en Ilsands of Adventure mogen, met hun geweldige achtbanen! Daarbij nemen we waarschijnlijk ook de Express Passes, waar je in deze parken voor moet betalen. Je mag dan voor alle attracties één keer via de snelle toegangsrij naar binnen, zodat je haast geen tijd kwijt bent met wachten.

ro_image_tcm13-4366

default

Maandag 9 augustus: Seaworld

Dinsdag 10 augustus: St. Pete’s Beach (met dank aan Rick en Mandy van het Florida Forum, die in juli/augustus ook gaan) Dit prachtige strand ligt op ongeveer 2 uurtjes rijden van onze villa. We huren deze dag een speedboat bij Frenchy’s en gaan lekker varen, zwemmen en snorkelen op de Golf van Mexico!

Woensdag 11 augustus: rustdag/ ‘s avonds Seaworld

Donderdag 12 augustus: Kelly Park We huren hier een stapel van die grote zwembanden en gaan hier heerlijk dobberen en snorkelen en genieten van de prachtige natuur.

Vrijdag 13 augustus: Busch Gardens

Zaterdag 14 augustus: rustdag

Zondag 15 augustus: Universal Studios/Islands of Adventure

Maandag 16 augustus: Wet ‘n Wild

Dinsdag 17 augustus: Clearwater Beach

7035ab650f882119

We gaan hier met de Seascreamer varen. Vanwege de golven die de motoren van het schip maken, komen er dolfijnen die meezwemmen en in de golven komen spelen.

dolphins2 

dolphin-sighting

Woensdag 18 augustus: Gatorland

Donderdag 19 augustus: eerst nog lekker zwemmen, misschien nog ergens naartoe en ‘s avonds om 19.55 uur vertrekken we weer met Martinair vlucht MP636 naar Schiphol, waar we rond 10.30 uur zullen landen. Daar denken we nog lang niet aan! Eerst nog deze heerlijke vakantie in het vooruitzicht.

3 opmerkingen:

  1. Dag Linda ,
    Wij hopen dat jullie net zoveel plezier aan Frechy's Speedboot beleven als wij . Mooi Schema overigens ..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel! Jullie ook veel plezier gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Linda,
    Dat schema ziet er prima uit, dat wordt genieten geblazen....heerlijk vooruitzicht!!!

    BeantwoordenVerwijderen